تبلیغات
پرواز به... - جومه نارنجی: حکایت مرغی که توی خمره ی آشپزی افتاد و معروف شد!

جومه نارنجی: حکایت مرغی که توی خمره ی آشپزی افتاد و معروف شد!

دوشنبه 14 تیر 1395 03:55 ب.ظ

 

جومه نارنجی: حکایت مرغی که توی خمره ی آشپزی افتاد و معروف شد! | روزگاران

  • جومه نارنجی: حکایت مرغی که توی خمره ی آشپزی افتاد و معروف شد! | روزگاران

    بریتانیایی‌ها به غذایی هندی به نام چیکن تکّه ماسالا خیلی علاقه دارند. این غذا تکه‌های مرغ خوابانده در یک سس پر ادویه است که روی شعله‌ی آتش کباب می‌شود.

    مرغ دریایی‌ای که حالا گالفریزی صدایش می‌کنند در ویلز گرسنه و شاید خسته دنبال غذا می‌گشت که ناگهان به رستورانی برخورد که تکه‌های فراوان گوشت مرغ را توی خمره‌ی سس ماسالا خوابانده بود تا برای طبخ آماده شود.

    گالفریزی که پند و اندرز سرش نمی‌شد و قصه‌ی گنجشکک اشی مشی را نشنیده بود سراغ خمره رفت تا یک تکه گوشت مرغ بردارد و به بدن بزند که ناگهان افتاد توی خمره.

    و البته همین طور که می‌بینید نه تنها حکیم‌باشی و فراش‌باشی و دیگران به جانش نیفتادند که به رنگ نارنجی روشن منحصر به فردی درآمد و خیلی زود هم کارگران رستوران از خمره نجاتش دادند و به بیمارستان ویژه‌ی حیوانات منتقلش کردند.

    حالا مدتی است که گالفریزی نه تنها غذای حاضر و آماده دارد و از مراقبت‌های پزشکی برخوردار است، که از شخصیت‌های مشهور بریتانیا نیز شده است. دست کم تا مدتی بعد که حیوان دیگری شیرین‌کاری دیگری بکند.


 
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.